counter

Είναι ο Mel Gibson o βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών της Jodie Foster;

Είναι ο Mel Gibson o βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών της Jodie Foster;
Είναι ο Mel Gibson o βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών της Jodie Foster;

Jodie Foster- Mel  Gibson

O Mel Gibson πιθανόν να είναι ο πατέρας των δύο παιδιών της Jodie Foster, Kit και Charles αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου. Οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται λίγες μέρες μετά τον λόγο της ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες στον οποίο εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Όπως ήταν λογικό όλες οι ιστοσελίδες και τα περιοδικά τις επόμενες μέρες αναφέρθηκαν στο θέμα και στην πρώην σύντροφό της, Cydney Bernard την οποία η ηθοποιός ευχαρίστησε θερμά στην ομιλία της. Όμως η Foster δεν αναφέρθηκε μόνο στην πρώην αγαπημένη της, αλλά και στον Mel Gibson. Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι τους δύο ηθοποιούς τους συνδέει πολύχρονη φιλία. 

Jodie Foster- Mel  Gibson

Η 50χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που κατά τη διάρκεια της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, καθόταν συνεχώς δίπλα του δεν τον εγκατέλειψε ακόμα και όταν βγήκε στη δημοσιότητα ο βίαιος χαρακτήρας του προς την πρώην γυναίκα του, Oksana Grigorieva ή όταν ολόκληρο το Hollywood τον κατηγορούσε για τα αντισημιτικά του φρονήματα.

Στην περίεργη σχέση τους προστέθηκαν και οι παρατηρήσεις ότι τελικά τα δύο της παιδιά, Kit και Charles "φέρνουν" αρκετά στον Gibson, απλά είναι λίγο πιο ξανθά! Οι πληροφορίες ανέφεραν ακόμη ότι η Foster θα αποκαλύψει στα παιδιά της τον βιολογικό τους πατέρα όταν γίνουν 21 ετών. Μέχρι τότε εμείς μπορούμε να κοιτάμε τις φωτογραφίες του 14χρονου Charles και του 12χρονου Kit για να εντοπίσουμε τυχόν ομοιότητες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR