counter

Είναι ο 14χρονος γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας!

Είναι ο 14χρονος γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας!
Είναι ο 14χρονος γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας!

Απο την Χριστίνα Μόνι

Αν τυχαία τον συναντούσε κάποιος στον δρόμο θα καταλάβαινε από αυτή την αμφίεση πως ο νεαρός είναι ο γιός της βασίλισσας της pop σκηνής; Σίγουρα όχι!

Μιλάμε φυσικά για τον 14χρονο γιό της Madonna τον Rocco Ritchie  ο οποίος θυμίζει κάτι από άλλη εποχή. Μάλλον ο μικρός Rocco θαυμάζει πολύ την διάσημη μαμά του και ειδικά την περίοδο που πρωτοεμφανίστηκε. Ίσως η μαμά του να είναι αυτή που επηρεάζει το ντύσιμο του γιού της, δεν εξηγείται αλλιώς το ολικό makeover του Rocco.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε την Πέμπτη μαζί όταν έφευγε από γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου μαζί με τον μπαμπά του  Guy Ritchie ο οποίος είχε στο πλευρό του την σύντροφο του Jacqui Ainsley Ο μικρός Rocco εμφανίστηκε με ρούχα που θύμιζαν την εποχή του ’80 , print πουκάμισο, ξεβαμμένο τζιν  το οποίο είχες μερικές κλειδαριές, με το μαλλί του να είναι βαμμένο ξανθό έδειχνε πολύ διαφορετικός  από τα παιδιά της ηλικίας του.

Πώς να μην είναι άλλωστε μοναδικός ο Rocco αφού είναι ο γιός της βασίλισσας της pop μουσικής σκηνής και του γνωστού σκηνοθέτη Guy Ritchie.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR