counter

Είναι η μαμά πολύ γνωστής και κούκλας Ελληνίδας celebrity

Είναι η μαμά πολύ γνωστής και κούκλας Ελληνίδας celebrity
Είναι η μαμά πολύ γνωστής και κούκλας Ελληνίδας celebrity

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz, ενώ σπάνια βλέπουμε πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον, για να δούμε σε ποιον έμοιασε. Η απορία μας, όμως, έλαβε τέλος! Η Νίκη Κάρτσωνα και η μητέρα της, Τζένη Κουκούτση, φωτογραφήθηκαν και παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές από την ζωή τους.

Συνήθως οι σχέσεις µητέρας - κόρης περνούν και από τη φάση του ανταγωνισµού. Τι συνέβη στη δική σας περίπτωση;
Νίκη: «Και η δική µας σχέση πέρασε από διάφορες φάσεις. Στα πρώτα χρόνια της ζωής µου είχα απόλυτη εξάρτηση από τη µητέρα µου, για ένα µεγάλο διάστηµα ήταν το πρότυπό µου. Κάποια στιγµή µαλώσαµε, γιατί διαφωνήσαµε για τον τρόπο που διαχειριζόταν τη ζωή της, αλλά τώρα πια τη θαυµάζω απεριόριστα. Η µητέρα µου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, µία πραγµατική ηρωίδα, µία γυναίκα που έζησε τη ζωή της για τα παιδιά της. Για να καταλάβεις πόσο εξαρτηµένες ήµασταν, από τότε που θυµάµαι τον εαυτό µου µέχρι και τα 20 µου χρόνια µιλούσαµε τουλάχιστον δέκα φορές την ηµέρα στο τηλέφωνο. Αυτό ασφαλώς σχετιζόταν άµεσα και µε την απόφαση που πήρα στα 11 µου να αφήσω την Καλαµάτα, όπου έµενα µαζί µε τη µητέρα µου και τις δύο µεγαλύτερες αδελφές µου, µιας και οι γονείς µου είχαν χωρίσει. Μετακόµισα στην Αθήνα, γιατί ήµουν στην εθνική οµάδα της ρυθµικής γυµναστικής, πράγµα που πρακτικά σήµαινε ότι έπρεπε να µείνω στους ξενώνες του Ολυµπιακού Σταδίου. Όταν αρραβωνιάστηκα και σταµάτησα να επικοινωνώ µαζί της τόσο συχνά, ανησύχησε ότι κάτι µου συµβαίνει».
Τζένη: «Με τη Νίκη είµαστε πολύ δεµένες. Αισθάνοµαι ότι είναι η προέκτασή µου. Ξέρω ανά πάσα στιγµή τι θέλει, όπως κι εκείνη. Ακόµα και όταν προσπαθώ να κρυφτώ, µπορεί να διαβάσει τη σκέψη µου. Μοιάζουµε πάρα πολύ! Είναι το ίδιο δυναµική µε εµένα και δεν υπάρχει περίπτωση, αν βάλει κάτι στο µυαλό της, να σταµατήσει αν δεν το φέρει εις πέρας».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR