counter

Είναι η κόρη του πιο διάσημου 'Ελληνα στον κόσμο!

Είναι η κόρη του πιο διάσημου 'Ελληνα στον κόσμο!
Είναι η κόρη του πιο διάσημου 'Ελληνα στον κόσμο!

 Quiz s

Πρόκειται για την τραγουδίστρια Αριάνα Σαβάλας η οποία μίλησε στην εφημερίδα Real Life. Η Αριάνα έχασε τον πατέρα τη σε ηλικία 7 ετών. Είναι η μικρότερη από τα πέντε παιδιά του διάσημου ηθοποιού Τέλη Σαβάλα- από τον τέταρτο κατά σειρά γάμου του με την Σκανδιναβή καλλονή Τζούλι Χόβλαντ.

“Όταν ήμουν παιδί όλος μου ο κόσμος ήταν γεμάτος αγάπη. Ρομαντική, τρυφερή αγάπη” επιβεβαιώνοντας πως ο Σαβάλας ήταν υπερβολικά στοργικός πατέρας.

Τον σκεφτόμουν πολύ τον τελευταίο καιρό, παραπάνω από το συνηθισμένο, επειδή στις 21 Ιανουαρίου συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατό του. Την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλιά του. Το πιο έντονο πράγμα που θυμάμαι από εκείνον είναι το πελώριο χαμόγελό του κάθε φορά που εγώ και ο αδελφός μου εμφανιζόμασταν μπροστά του. Ήταν παθιασμένος με τα  παιδιά του, δεν υπήρχε μέρα που να μην μας εκφράσει το πόσο μας λάτρευε. Πραγματικά, νιώθω ευλογημένη, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν ξέρουν πως είναι να έχεις έναν δοτικό πατέρα. Για επτά χρόνια είχα τον καλύτερο πατέρα του πλανήτη. Παρότι έφυγε νωρίς από τη ζωή μας, δεν θα άλλαζα αυτά τα μοναδικά χρόνια με τίποτα στον κόσμο”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR