counter

Eίναι γονείς αλλά δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε στη μέση του δρόμου!

Eίναι γονείς αλλά δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε στη μέση του δρόμου!
Eίναι γονείς αλλά δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε στη μέση του δρόμου!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η Kourtney Kardashian και ο Scott Scott Disick έχουν δύο παιδιά, τον δύο ετών Mason και την τριών μηνών Penelope αλλά προφανώς δεν έχουν πρόβλημα να διατηρήσουν το πάθος τους ζωντανό και μάλιστα μπροστά στους φωτογράφους.

Ο 29χρονος Scott φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του από την σύντροφό του και tv reality star Κοurtney τη στιγμή που κατέβηκαν από το αυτοκίνητό του για μια βόλτα στα μαγαζιά. Η Kourtney φάνηκε να εκπλήσεται από την κίνησή και προσπάθησε να κρατήσει στη θέση του την πορτοκαλί φόρμα που φορούσε τη στιγμή που ανταποκρινόταν στο παθιασμένο φιλί που της έδινε.

Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης του, αφού οι φωτογράφοι εντόπισαν τον Scott σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Florida την προηγούμενη εβδομάδα. Πελάτης του καταστήματος ανέφερε στην ιστοσελίδα RadarOnline: "Ο Scott κοίταζε τα δαχτυλίδια αρραβώνων και έδειχνε ενδιαφέρον μόνο για τα πολύ μεγάλα και εντυπωσιακά. Μαζί με τον φίλο του κοίταξαν προσεκτικά όλη τη συλλογή με τα διαμαντένια δαχτυλίδια".

Αν η Kourtney ακολουθήσει τη συνταγή της αδερφής της Kim Kardashian θα δούμε τις ετοιμασίες τους γάμου τους, αλλά και το μυστήριο σε απευθείας σύνδεση με το  Ε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR