counter

Είναι γεγονός! Οι Ταλιμπάν έχουν "επικηρύξει" τον πρίγκιπα Harry

Είναι γεγονός! Οι Ταλιμπάν έχουν "επικηρύξει" τον πρίγκιπα Harry
Είναι γεγονός! Οι Ταλιμπάν έχουν "επικηρύξει" τον πρίγκιπα Harry

Πρίγκιπας Harry

Τελικά σε ηρεμία δεν μπορεί να μείνει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αφού ο ένας πονοκέφαλος διαδέχεται τον άλλον. Ήταν αρχικά τα όργια του Harry στο Λας Βέγκας, βγήκαν χθες (Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου) οι γυμνές φωτογραφίες της Kate Maiddleton, τώρα φοβούνται και για τη ζωή του μικρού τους πρίγκιπα. Ο Harry, οποίος εδώ και 10 μέρες βρίσκεται στο στρατόπεδό του στο Αφγανιστάν, έχει μπει στο στόχαστρο των Ταλιμπάν, οι οποίοι οργανώνουν επιχειρήσεις είτε για να τον απαγάγουν, είτε για να τον σκοτώσουν! 

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Zabiullah Mujahid, ο οποίος με δηλώσεις του στο Reuters τόνισε ότι “βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για να απαλλαγούμε από αυτόν, είτε με τη δολοφονία του, είτε με την απαγωγή του”. Μάλιστα τόνισε ότι “έχουμε ενημερώσει τους διοικητές μας στη Χελμάντ να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να τον βγάλουν από τη μέση”.

Και το βράδυ της Παρασκευής αποδείχθηκε ότι αυτά δεν ήταν λόγια του αέρα. Οι δυνάμεις των Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο στρατόπεδο του πρίγκιπα Harry. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν δύο αμερικανοί στρατιώτες, ενώ ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ αν και επιβεβαίωσε ότι ο Harry ήταν εκείνη την ώρα στις εγκαταστάσεις, ξεκαθάρισε ότι η ζωή του δεν κινδύνευσε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR