counter

Είναι επίσημο: Η Δέσποινα Βανδή μόλις υπέγραψε με το Epsilon!

Είναι επίσημο: Η Δέσποινα Βανδή μόλις υπέγραψε με το Epsilon!
Είναι επίσημο: Η Δέσποινα Βανδή μόλις υπέγραψε με το Epsilon!

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα των τελεταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν!

Η Δέσποινα Βανδή αποδέχτηκε την πρόταση του Epsilon και, μάλιστα, πριν λίγα λεπτά υπέργαψε το συμβόλαιο συνεργασίας της με το κανάλι.

Η Chief Content Officer, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.

Βανδή

Η αγαπημένη καλλιτέχνης έχει περάσει με άριστα το πεδίο της παρουσίασης και έχει κριθεί θετικά και από τους πιο δύσκολους επικριτές, τόσο για τον τρόπο που χειρίζεται το λόγο όσο και για την άνεση και την επικοινωνία της με τον κόσμο.

Όπως όλα δείχνουν, η Δέσποινα θα αναλάβει την παρουσίαση του X-Factor, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε πρόσφατα το Epsilon.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πώς η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο Down Town και για μια εκπομπή που θα ήθελα διακαώς να παρουσιάσει, λέγοντας στην τηλεόραση: "Τόσα χρόνια στις διακοπές μου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μιλούν γι’ αυτή. Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή. Και θέλω την επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. Θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια."

Αναμένουμε, λοιπόν, να την δούμε... επί τω έργω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR