counter

Είναι έγκυος και φροντίζει το πρωινό της να περιλαμβάνει τα πάντα!

Είναι έγκυος και φροντίζει το πρωινό της να περιλαμβάνει τα πάντα!
Είναι έγκυος και φροντίζει το πρωινό της να περιλαμβάνει τα πάντα!

Πρωινό έγκυος

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι έγκυος και σε τέσσερις μήνες, θα γίνει μαμά. Η Μαριάντα Πιερίδη, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, οι γιατροί της είχαν αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει μητέρα, ενώ της έδιναν μόνο ένα 30% πιθανότητες να επιβιώσει το μωρό.

Η Μαριάντα Πιερίδη θα γίνει μαμά

Τώρα όμως όλα κυλούν υπέροχα κι εκείνη σκοπεύει να απολαύσει αυτή την περίοδο της ζωής της. Κι αν θυμάστε την Μαριάντα Πιερίδη σέξι πάνω στην πίστα ή σε κάποιο γυμναστήριο να λιώνει στην γυμναστική και το pole dancing, προσέχοντας παράλληλα την διατροφή της, ξεχάστε τα! Η Μαριάντα Πιερίδη πλέον τρώει ότι της κάνει κέφι, προσέχοντας φυσικά την ποσότητά του φαγητού. Κι επειδή όλα έχουν να κάνουν με το καλό πρωινό που πρέπει να ξεκινάμε την μέρα μας, η Μαριάντα Πιερίδη φροντίζει να απολαμβάνει τα καλύτερα.

Ψωμί, τυρί, αλλαντικά και δύο αυγά μάτια απόλαυσε το πρωί της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου η Μαριάντα Πιερίδη, θέλοντας να μην στερηθεί τίποτα αυτή την περίοδο της ζωής της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR