counter

"Είναι θέμα χρόνου να κατέβει ο Αυτιάς στην πολιτική"

"Είναι θέμα χρόνου να κατέβει ο Αυτιάς στην πολιτική"
"Είναι θέμα χρόνου να κατέβει ο Αυτιάς στην πολιτική"

Μάγδα Τσέγκου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο.

Στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε συνέντευξη η Μαγδα Τσέγκου και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά μετά τη "μετακόμισή" τους στον ΣΚΑΪ, αλλά και το ενδεχόμενο να πολιτευτεί ο γνωστός δημοσιογράφος.

Θεωρώντας τη φετινή της συνεργασία με τον Γιώργο Αυτιά ως «συνέχιση δύο επιτυχημένων ετών στο Alter» ανέφερε: «Είναι δύσκολα (να δουλεύει κάποιος με τον Γιώργο), πραγματικά δύσκολα. Κι αυτό γιατί τα ωράρια είναι εξαντλητικά, οι χρόνοι πολύ πιεσμένοι και είμαστε υπ' ατμόν μέρα-νύχτα. Ο Γιώργος, από την άλλη, είναι τελειομανής και έχει απαιτήσεις. Πρέπει να κάνω πολλά πράγματα και ταυτόχρονα. Εσείς βλέπετε μόνο τον αέρα, που είναι 2 ώρες. Εκεί, την ώρα της εκπομπής, μιλάω με τον Γιώργο, βλέπω μηνύματα, τσεκάρω αν έχουν φτάσει καλεσμένοι, τα links αν ειναι στην ώρα τους και άλλα πολλά. [...] Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Ο Γιώργος λέει ότι η επιτυχία είναι όλων μας και το λάθος δικό του. Για μένα είναι μεγάλη τιμή αυτή η συνεργασία και το γεγονός ότι κάνω την αρχισυνταξία της εκπομπής είναι ακόμη πιο σημαντικό».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος για το πίθανό πολιτικό μέλλον του Γιώργου Αυτιά ανέφερε: «Ο Κουίκ και ο Βαρεμένος (σ.σ. προηγούμενες συνεργασίες της δημοσιογράφου) είναι ήδη στην πολιτική, είναι θέμα χρόνου να κατέβει και ο Γιώργος. Εδώ και 15 χρόνια θα μπορούσε να είναι βουλευτής, αλλά έδινε πάντα αρνητικές απαντήσεις στις προτάσεις των πολιτικών αρχηγών, οι οποίες είχαν διατυπωθεί και δημόσια. Άλλωστε, και στα διαλείμματα της φετινής μας εκπομπής τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί του είπαν επί λέξει: "Γιώργο, αν κατέβαινες μαζί μας, θα είχαμε 3 μονάδες παραπάνω". Αυτό το είδα και το έζησα, όπως και την αντίδρασή του να απαντάει: "Δεν είναι ακόμα η ώρα"».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR