counter

Είμαστε ΕΝΑ για τα Παιδικά Χωριά SOS

Είμαστε ΕΝΑ για τα Παιδικά Χωριά SOS
Είμαστε ΕΝΑ για τα Παιδικά Χωριά SOS

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάνε την αγάπη, πράξη», Είμαστε Ένα και μένουνε ενωμένοι για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τα παιδιά στα «Παιδικά Χωριά SOS» και να εξασφαλίσουμε συνολικά 186.000 γεύματα για όλα τα παιδιά και 52.000 ώρες σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Θέλοντας να γίνουν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια τα πρόσωπα του ΑΝΤ1 επισκέπτονται τα «Παιδικά Χωριά SOS». Ειδικότερα, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη και συνάντησε παιδιά τα οποία μένουν σε ένα από τα 12 σπίτια του Οργανισμού. Τα παιδιά την υποδέχτηκαν με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους έπαιξε με τα παιδιά, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους. Με τη σειρά της η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του σταθμού Ρίτσα Μπιζόγλη επισκέφθηκε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Κυψέλη. Η κ. Μπιζόγλη συνομίλησε με τον υπεύθυνο του Κέντρου Στήριξης, κ. Νίκο Ντάμπαλη, και ενημερώθηκε για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος επισκέφθηκε επίσης ένα σπίτι στα Παιδικά Χωριά SOS. Έφερε μαζί του πολλά γλυκά και δώρα αλλά και την τρομερή του διάθεση κάνοντας τα παιδιά να γελούν και να διασκεδάζουν παίζοντας μαζί του.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να γίνετε αρωγός σε αυτή την αλυσίδα αλληλεγγύης μπορείτε έως τις 6 Ιανουαρίου να αποστέλλετε SMS με τη λέξη SOS στον πενταψήφιο αριθμό 19820 ή/και να καλείτε από σταθερό ή κινητό στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό (2,00€ + ΦΠΑ και το αναλογούν τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αντίστοιχα). Επιπλέον, μπορείτε να καλείτε από σταθερό ΟΤΕ  στον αριθμό 901 11 164 164 (2,99€ +ΦΠΑ).

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε όλες τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 135 χώρες, και έχει ως κύριο στόχο την προστασία παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Σήμερα, στην Ελλάδα, με τη βοήθεια πολλών φίλων και υποστηρικτών, λειτουργούν τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με την καθημερινή φροντίδα των Μητέρων SOS, καθώς επίσης εννέα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που στηρίζουν οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις καθημερινές δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR