counter

"Είμαι 42! Στους άνδρες δεν χρεώνεται αρνητικά ο χρόνος όπως στις γυναίκες" (video)

"Είμαι 42! Στους άνδρες δεν χρεώνεται αρνητικά ο χρόνος όπως στις γυναίκες" (video)
"Είμαι 42! Στους άνδρες δεν χρεώνεται αρνητικά ο χρόνος όπως στις γυναίκες" (video)

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις γυναίκες της ηλικίας του.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή το σχόλιο της παρουσιάστριας για το πόσο νέος φαίνεται ο ηθοποιός και την παρατήρησή της ότι οι γυναίκες γερνάνε πιο εύκολα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης της απάντησε ότι "στις γυναίκες χρεώνεται αρνητικά η αλλαγή του χρόνου, ενώ στους άντρες όχι. Οι γυναίκες περιμένουμε να είναι πάντα όμορφες και νέες"

"Θα μπορούσες να είσαι με μια γυναίκα στην ηλικία σου, 42 που είσαι τώρα" αναρωτήθηκε η Ελένη και ο πρωταγωνιστής της απάντησε με απόλυτη βεβαιότητα "ναι". Και συνέχισε: "Αυτή τη στιγμή δεν είμαι με πολύ μικρότερη μου γυναίκα. Και επίσης έχω να πω ότι παρακολουθώντας τη Σμαράγδα (Καρύδη) και την Τάνια (Τρύπη) στη σκηνή [σημ. οι τρεις ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ Chicago], που είμαστε συνομήλικοι, δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους! Είναι στα καλύτερά τους και είναι της γενιάς μου". Ο ηθοποιός έκλεισε το θέμα λέγοντας: "Μ' αρέσουν οι γυναίκες που δεν αγχώνονται για την ηλικία τους."    

Όσο για το αν εκφράζει τα συναισθήματά του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε: "Αυτά που νιώθω τα λέω και αυτά που λέω τα νιώθω. Αν αγαπάω, το λέω.". Η Ελένη θέλησε να διεκρινίσει αν αυτά τα εκδηλώνει και δημόσια και ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: "Με ενοχλεί να φερόμαστε δημοσίως, όπως φερόμαστε ιδιωτικώς. Δεν με ενοχλεί να περπατάω στο δρόμο χέρι – χέρι με τη σύντροφό μου, αλλά δεν θα φερόμουν υπερβολικά σε μια πρεμιέρα, ας πούμε".

Δείτε το video

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR