counter

Έγκυος στον όγδοο μήνα η Βάσια Λόη! Όλες οι λεπτομέρειες στο FTHIS.GR. Ποιο το όνομα του μωρού;

Έγκυος στον όγδοο μήνα η Βάσια Λόη! Όλες οι λεπτομέρειες στο FTHIS.GR. Ποιο το όνομα του μωρού;
Έγκυος στον όγδοο μήνα η Βάσια Λόη! Όλες οι λεπτομέρειες στο FTHIS.GR. Ποιο το όνομα του μωρού;

Βάσια Λόη

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Βάσια Λόη είναι έγκυος!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής σύζυγός της Νικόλας Μαδιάς, διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους αφού σε ενάμιση μήνα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Οι συγγενείς και οι κοντινοί τους φίλοι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη, απλά η showbiz άργησε να το μάθει.

Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην θέση που κρατά η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια, από τότε που αποχώρησε από τον χώρο της τηλεόρασης. Από την ημέρα που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και παραιτήθηκε από το ALTER, δηλαδή τα τρία τελευταία χρόνια, δεν επιθυμούσε να δίνει συνεντεύξεις, να φωτογραφίζεται στα περιοδικά και να παρευρίσκεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις party ή πρεμιέρες, παρά μόνο εάν επρόκειτο, για επαγγελματική υποχρέωση του συζύγου της.

Αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στον σύζυγό της και ζουν μαζί μια ήρεμη και όμορφη ζωή, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν. Η οικογένεια ήταν η προτεραιότητά της και ο λόγος, που απέρριψε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ακολούθησε μετά το ALTER.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 23 Μαϊου του 2010, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR, θα υποδεχτεί τον γιο του στα μέσα Μαϊου, περίπου στις 15. Πολύ κοντά στην ημερομηνία του γάμου τους και έτσι θα γιορτάζουν μαζί επέτειο και γενέθλια.

Βάσια Λόη - Νικόλας Μαδιάς

Σύμφωνα λοιπόν με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR η Βάσια Λόη, παρότι βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, εξακολουθεί να κρατά την άψογη σιλουέτα της. Έχει πάρει περίπου 8 κιλά και όλα έχουν πάει στην κοιλίτσα της. Σε συνεργασία με τον γιατρό της πρόσεχε τη διατροφή της, τρώγοντας όλα τα απαραίτητα για την ανάπτυξη του μωρού και σπάνια υπέκυπτε σε πειρασμούς. Άλλωστε είχε από την πρώτη στιγμή μία πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς ναυτίες, λιγούρες ή τις δυσάρεστες συνέπειες του πρώτου τριμήνου μιας εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη της ήταν τόσο καλή, που συνόδευε μάλιστα και τον σύζυγό της σε πολυήμερα επαγγελματικά του ταξίδια, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Την τελευταία φορά που την απαθανάτισαν έγκυο η φωτογράφοι ήταν στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στον Βοτανικό στις 28-10-2012, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι είναι έγκυος και χωρίς να φαίνεται αφού τότε ήταν μόλις στον 2ο μήνα.

Στις φωτογραφίες βλέπετε το ζευγάρι στο Βοτανικό.

Βάσια Λόη - Νικόλας Μαδιάς

Βάσια Λόη - Νικόλας Μαδιάς

Το μωράκι που περιμένουν είναι αγόρι και το όνομά του έχει αποφασιστεί πρίν καν η Βάσια μείνει έγκυος. Ο σύζυγός της Βάσιας, Νικόλας, είναι ο μεγάλος, από τους δύο γιους του Ευάγγελου Μαδιά και ο πρώτος που του χαρίζει εγγονό. Άρα ο μικρός θα πάρει το όνομά του παππού του... Ευάγγελος!

Εμείς να ευχηθούμε στο ευτυχισμένο ζευγάρι με το καλό!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR