counter

Έγκυος στο 4ο παιδί της η 46χρονη Julia Roberts; Δείτε τις φωτογραφίες

Έγκυος στο 4ο παιδί της η 46χρονη Julia Roberts; Δείτε τις φωτογραφίες
Έγκυος στο 4ο παιδί της η 46χρονη Julia Roberts; Δείτε τις φωτογραφίες

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Julia Roberts  είναι έγκυος και περιμένει το 4ο παιδί της. Η pretty woman είναι μητέρα τριών παιδιών αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένου Τύπου μπορεί πολύ σύντομα να κρατάει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειας. Οι υποψίες προέκυψαν από κάποιες φωτογραφίες της ηθοποιού κατά τις οποίες φαίνεται ότι η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη.

Η 46χρονη ηθοποιός έχει ήδη τρία παιδιά.

Η 46χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον οπερατέρ Danny Moder εδώ και 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον εξάχρονο Henry και τα δίδυμα Hazel και Phinnaeus. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τα τρία παιδιά τους και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η Julia Roberts αν είναι και πάλι έγκυος, έχει καταφέρει να προστατέψει την προσωπική της ζωή παρόλο που έχει διαγράψει μια από τις πιο επιτυχημένες πορείες στο θαυμαστό κόσμο του Hollywood. Η ίδια μάλιστα έχει βρει την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά της και την οικογένεια μιας και συνεχίζει ενεργά σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Η καινούρια της ταινία με τίτλο “August: Osage County" είναι έτοιμη να εισέλθει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός και ο σύζυγος της Danny Moder επισκέφτηκαν τους γονείς του στο Λος Άντζελες και ο φακός των παπαράτσι “τσάκωσε” την Julia Roberts την ώρα που έβγαινε από το σπίτι με ένα outfit που πυροδότησε τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη. Η διάσημη star του Hollywood ντυμένη με casual look φαινόταν να έχει φουσκωμένη κοιλιά, καθώς το πουλόβερ της αν και ήταν φαρδύ και χοντρό πρόδιδε ένα αρκετά μεγάλο φούσκωμα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η 46χρονη ηθοποιός με τις κινήσεις της και τα χέρια της φαινόταν να προσπαθεί να κρύψει την κοιλιά της. Οι φωτογραφίες έκαναν αίσθηση στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια που μιλούν για πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη της Julia Roberts.

Η Julia Roberts δεν έχει επιβεβαιώσει ότι περιμένει 4ο παιδί

Καμία από αυτές τις φήμες δεν είναι επιβεβαιωμένες καθώς η διάσημη ηθοποιός δεν έχει αναφερθεί ή σχολιάσει τίποτα. Το πρόγραμμα της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού είναι πολύ βαρύ και η πρεμιέρα της νέας της ταινίας "August: Osage County" έχει προγραμματιστεί να γίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα. Οπότε σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες τις δηλώσεις για το αν αληθεύει η φήμη περί εγκυμοσύνης αφού η κοιλιά σε αυτές τις περιπτώσεις μαρτυρά τα πάντα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR