counter

Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα
Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια το πρωί της Δευτέρας, ανεβάζοντας στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

"Η ζωή, το θαύμα της ζωής" έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης: Bασιλική Tρουφάκου: Η προσωπική της ζωή, η επιθυμία για παιδιά και η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο δε γνωρίζουμε την ταυτότητα του συντρόφου της, καθώς η ίδια κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία. Είχα σχέση με ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτόν τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. 

Έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις, όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες. Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες. Όταν είσαι με έναν άλλον ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά, όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, μια ξεκούραση και μια απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους" είχε πει η Βασιλική Τρουφάκου σε παλιότερες δηλώσεις της αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR