counter

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου!

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου!
Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, οι οποίοι αναμένεται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People Greece, η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και, μάλιστα, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης.

«Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί», έχει δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, αλλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Προς το παρόν η ηθοποιός συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειρά του Alpha "Έλα στη θέση μου" καθώς η εγκυμοσύνη της κυλά ομαλά, όπως και όλες τις άλλες δραστηριότητες της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR