counter

Έγινε χθες βράδυ στη νυχτερινή Αθήνα... της γούνας!

Έγινε χθες βράδυ στη νυχτερινή Αθήνα... της γούνας!
Έγινε χθες βράδυ στη νυχτερινή Αθήνα... της γούνας!

Η γούνα εκτός από ένα πολύ μοδάτο κομμάτι που πολλές γυναίκες έχουν στην γκαρνταρόμπα τους, είναι και πολύ ζεστές, κάνοντάς τις το ιδανικό πανωφόρι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Αυτό σκέφτηκαν κάποιες διάσημες Ελληνίδες και το βράδυ της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, έκαναν βραδινή έξοδο με γούνα!

Η Βάνα Μπάρμπα, εμφανίστηκε σε εγκαίνια καταστήματος αισθητικής και περιποίησης άκρων, ντυμένη casual με τζην παντελόνι και μπλε τοπ. Το σύνολό της, ολοκλήρωσε με μακρύ παλτό, επενδεδυμένο με γούνα, που έδωσε άλλον στην εμφάνισή της.

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και η Βάλια Κακούτη που ήταν επίσης απλά ντυμένη, αλλά φόρεσε κοντό παλτό με γούνα, που ανέδειξε το στυλ της και φυσικά την ζέστανε.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, πήγε στο θέατρο με τις φίλες της. Η λαμπερή τραγουδίστρια, παρακολούθησε την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα", κατά την οποία οι πρωταγωνιστές κάνουν στριπτίζ και μένουν ολόγυμνοι στην σκηνή. Το ακριβώς αντίθετο, έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου, που φόρεσε μια υπέροχη γούνα για να ζεσταθεί.

Η Κατερίνα Στικούδη πρόσθεσε άλλη μία πολύ σέξι εμφάνιση στην λίστα των δημόσιων εμφανίσεών της δίνοντας το "παρών" στο πάρτι του Dancing with the Stars. Η Κατερίνα, επέλεξε μαύρη μάξι φούστα και τοπ πού άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς αλλά και την πλάτη της. Για να μην κρυώσει, φόρεσε ένα καταπληκτικό γούνινο παλτό σε λευκές και κόκκινες αποχρώσεις.

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στο πάρτι του Dancing with the Stars, συνοδευόμενη από τον γιο της, Δημήτρη, μιας κι εκείνος είναι μέτοχος στο εστιατόριο που πραγματοποιήθηκε η όμορφη βραδιά. Η Χριστίνα Παππά, επέλεξε  λεοπάρ γούνα που ήταν τρουακάρ στα μανίκια, βοηθώντας να κάνει πολύ σικάτη εμφάνιση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR