counter

Έγινε η έκπληξη! Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει τελικά δίδυμα!

Έγινε η έκπληξη! Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει τελικά δίδυμα!
Έγινε η έκπληξη! Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει τελικά δίδυμα!

Ξαρχακος Σαια

Δίδυμα για τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Ηρώ Σαΐα! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» και  της δημοσιογράφου Μαρίας Ανδρέου, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα!

Το αγαπημένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 20 Απριλίου του 2015 στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, στο κτήμα δεξιώσεων γνωστού club-restaurant με κουμπάρα τη σύζυγο του εφοπλιστή του Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα, διατηρούσε ερωτικό δεσμό πάνω από τρία χρόνια πριν επισημοποιήσει τη σχέση του με θρησκευτικό γάμο.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς επιθυμία τους ήταν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και το σπιτικό τους να γεμίσει με παιδικά γέλια. Να σημειωθεί ότι ο βραβευμένος για την προσφορά του στο ελληνικό πεντάγραμμο μουσικός, ο οποίος έχει υπογράψει περισσότερους από 42 δίσκους και έχει συνθέσει μουσική για 21 ταινίες και 15 τηλεοπτικές παραγωγές, έχει μια κόρη 41 ετών, την Πανδώρα Ξαρχάκου (από τον πρώτο γάμο του με την Καρλότα Ξανθοπούλου), η οποία ασχολείται με την υποκριτική αλλά και τη σκηνοθεσία, έχοντας μάλιστα υπογράψει αξιόλογες παραστάσεις.




FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR