counter

Έφυγε απο τη ζωή το αγόρι που συγκίνησε τη Δούκισσα

Έφυγε απο τη ζωή το αγόρι που συγκίνησε τη Δούκισσα
Έφυγε απο τη ζωή το αγόρι που συγκίνησε τη Δούκισσα

Katie Middleton_kid

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εννιαήμερης περιοδείας του πρίγκηπα William και της Kate Middleton στην Νοτιοανατολική Ασία ήταν η συνάντηση της Δούκισσας με τον 15χρονο Zakwan Anuar.

Ο μικρός έπασχε απο λευχαιμία και οι γιατροί του είχαν δώσει μόλις δύο 24ωρα ζωής, την ημέρα πριν συναντήσει τη Δούκισσα. Η μόνη του επιθυμία ήταν να δει από κοντά την Middleton.

Τελικά το επιτελείο του πριγκιπικού ζευγαριού, συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα τη συνάντησή τους.
Η Kate μπήκε στο δωμάτιο του μικρού στο νοσοκομείο στην Kuala Lumpur, του έπιασε το μάγουλο του και του είπε: "Πονάς; Είσαι ένα πολύ γενναίο αγόρι".

Αυτή η 15λεπτη συνάντηση έδωσε στον 15χρονο δύναμη να παλέψει την ασθένεια του για ακόμη δύο εβδομάδες.

Η μητέρα του μικρού μετά τη συνάντηση είχε πει στους δημοσιογράφους: "Ο Zakwan τις τελευταίες μέρες είτε κοιμάται είτε κλαίει από τον πόνο. Μόλις είδε την Kate, όμως, του πέρασαν όλα. Νόμιζες πως η ασθένεια είχε εξαφανιστεί".

Η Kate ενημερώθηκε για τον θάνατο του Zakwan όταν η μητέρα του μικρού επικοινώνησε με την αγγλική εφημερίδα "The Sun".΄Μιλώντας για τον θάνατο του γιου της είπε συγκινημένη :" Ήμασταν όλοι δίπλα του τη στιγμή που έφευγε. Τα αδέρφιά του, ο πατέρας του, ο παππούς, η γιαγιά, οι συμμαθητές του. Μου λείπει τρομερά".

Το παλάτι με ανακοίνωση έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια Anuar : "Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι βαθύτατα στεναχωρημένοι με τα νέα του θανάτου του Zakwan. Oι σκέψεις τους είναι μαζί με την οικογένεια".

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR