counter

«Έφυγε» από τη ζωή σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός

«Έφυγε» από τη ζωή σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός
«Έφυγε» από τη ζωή σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός

Στις 24 Σεπτεμβρίου και σε ηλικία 78 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός και θεατράνθρωπος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Freddo», από όπου και η φωτογραφία και ο Νίκος Νικολίζας. Ο ίδιος νικήθηκε από το Αλτσχάιμερ, ενώ βρισκόταν για είκοσι ημέρες στα ψυγεία του νεκροτομείου Αθηνών. Κοντά του όλους αυτούς τους μήνες βρισκόταν ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος του πρόσφερε τα απαραίτητα προκειμένου να αντέξει στη δύσκολη μάχη του με την ασθένεια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε στην εφημερίδα: «Ήταν πολύ σπουδαίος ηθοποιός και θεατράνθρωπος. Η σύζυγος και ο γιος του βρίσκονταν στο Λονδίνο και για αυτό άργησε να γίνει τόσο η κηδεία του. Τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρούνταν από το Αλτσάιμερ».

Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στη Ροδόπη το 1938, ενώ οι συμμετοχές του στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν πολλές. Έλαβε μέρος, μεταξύ άλλων, στο «Αμόκ» το 1963, στη «Νεραΐδα και το Παλικάρι» το 1969, στον «Ελ Γκρέκο» και στο «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Παντελή Βούλγαρη κ.α.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR