counter

Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς

Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς
Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς

Σάκης Μπουλάς

Έφυγε από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς.

Το πρωί της Παρασεκυής 21 Φεβρουαρίου από τη ζωή ο τραγουδιστής και ηθοποιός Σάκης Μπουλάς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία αναφέρει: "O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια". 

Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Έχει πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και ήταν πολύ αγαπητός. Ως στιχουργός έχει κάνει μεγάλη καριέρα αφου συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες. Έχει γράψει στίχους για τραγούδια για τον Γιάννη Ζουγανέλη τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κ.α και σε πολλά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος.

Συλληπητήρια στους συγγενείς και τους φίλους του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR