counter

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος της Έλλης Στάη, Δημήτρης Κατσίμης

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος της Έλλης Στάη, Δημήτρης Κατσίμης
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος της Έλλης Στάη, Δημήτρης Κατσίμης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κατσίμης.  

Ο Δημήτρης Κατσίμης ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος τη δεκαετία του 1960. Εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες, ενώ από το 1981 υπήρξε διευθυντής ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης.

Ο Δημήτρης Κατσίμης παντρεύτηκε με την Έλλη Στάη και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Μάρκο. Η γνωριμία τους έγινε στην ΕΡΤ, όταν εκείνος ήταν διευθυντής ενημέρωσης και εκείνη προσφάτως χωρισμένη από τον πρώτο της σύζυγο, Νίκο Στάη. Ο Δημήτρης Κατσίμης είχε ακόμα δύο παιδιά, από τον πρώτο του γάμο, την Έλενα και τη Μελίνα.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η ανιψιά του, Μαριλένα Κατσίμη, με ένα post της στο Facebook.  

“Σήμερα το πρωί έφυγε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσίμης, ο αγαπημένος θείος μας. Από αυτούς τους αληθινά μοναδικούς ανθρώπους που αγγίζουν τις ζωές όσων τον αγάπησαν. Και εμείς τον αγαπήσαμε πολύ τον Μίμη. Όταν ήμασταν μικρές όλα ήταν καλύτερα και πιο συναρπαστικά όταν ήταν αυτός εκεί. Με τις προοδευτικές ιδέες του, την αποδοχή του, το αστείρευτο χιούμορ του. Ήταν ακριβώς το αντίθετο του συντηρητικού ανθρώπου σε όλα. Γοητευτικός, ευγενής, ευφυής, bon viveur. Ακόμα όμως και όταν μεγαλώσαμε κάθε συνάντησή μας ήταν ουσιαστική και χαρούμενη, τίποτα δεν ήταν τυπικό με τον Μίμη. Θα θυμόμαστε ακόμη το πόσο δεμένοι ήταν με τον μπαμπά μας, τον μεγάλο του αδερφό Σπύρο και πόσο πολύ αγαπούσε ο ένας τον άλλον. Όλη μας η σκέψη σήμερα στα παιδιά του την Έλενα, τη Μελίνα και τον Μάρκο και τα εγγόνια του, Μαριάνα, Βασίλη, Άννα, Αλέξανδρο και τον μικρό Δημήτρη.", έγραψε χαρακτηριστικά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR