counter

Έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο γνωστός παρουσιαστής

Έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο γνωστός παρουσιαστής
Έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο γνωστός παρουσιαστής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών το Σάββατο 22 Ιουλίου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Jim Vance. Ο Jim Vance υπήρξε παρουσιαστής του NBC Washington για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες ενώ είχε κερδίσει 19 βραβεία Emmy.

Ο ίδιος έχασε τη σύντομη μάχη που έδινε από τον Μάιο με τον καρκίνο, ενώ την θλιβερή είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή με ανακοίνωση της, η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του NBC Washington, Jackie Bradford, στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με θλίψη ανακοινώνουμε πως ο Jim Vance έφυγε από τη ζωή το πρωί. Για περισσότερα από 45 χρόνια ο Jim Vance δεν ήταν μόνο η ψυχή του NBC4 αλλά σε όλη την περιοχή της Washington. Η υπέροχη φωνή του, το λαμπρό του μυαλό, και το αξέχαστο γέλιο του είναι ένα τεράστιο κενό για εμάς».

Ο Jim Vance παρά τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο δεν σταμάτησε στιγμή να εργάζεται, ενώ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Έρχομαι στη δουλειά να δουλεύω με τους συναδέλφους μου όποτε μπορώ και θα συνεχίσω να το κάνω. Για την ακρίβεια, επιμένω να το κάνω».


O παρουσιαστής Jim Vance

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR