counter

Έφυγε από τη ζωή Ελληνίδα ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή Ελληνίδα ηθοποιός
Έφυγε από τη ζωή Ελληνίδα ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία σουμπρέτα του μουσικού θεάτρου, Μαίρη Βασιλάκη.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η κηδεία της Μαίρης Βασιλάκη θα τελεστεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 13:30 στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στον θάνατο της ηθοποιού Ελεάνας Απέργη, όπου η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στον Καθολικό Ναό Ιεράς Καρδιάς του Σωτήρος στην Μιχαήλ Βόδα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ελεάνα Απέργη και τη Μαίρη Βασιλάκη

«Δύο παλιές μας συνάδελφοι που τίμησαν το θέατρο μας στο δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα με τις ευαισθησίες τους, έφυγαν σήμερα.. Η σπουδαία Ελεάνα Απέργη που διέπρεψε στο κλασσικό ρεπερτόριο, σύζυγος του επίσης συνάδελφου μας Διονύση Παγουλάτου, που έφυγε πριν 20 χρόνια και η Μαίρη Βασιλάκη μια ζουμερή σουμπρέτα του μουσικού μας θεάτρου.. Καλό ταξίδι στις αξιαγάπητες ηθοποιούς μας.. Η εξόδιος ακολουθία της μεν πρώτης θα γίνει την Τρίτη 24 στην μία στον Καθολικό Ναό Ιερής Καρδιάς του Σωτήρος στην Μιχαήλ Βόδα και της δεύτερης Τρίτη 24 στην 1.30 στον Κόκκινο Μύλο. Και τις 2 τις είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιο του ΤΑΣΕΗ του 2018 που είχε θέμα τους εν ζωή τότε ηθοποιούς άνω των 85 ετών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτησή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR