counter

Εφοπλιστικός γάμος στην ελληνική showbiz!

Εφοπλιστικός γάμος στην ελληνική showbiz!
Εφοπλιστικός γάμος στην ελληνική showbiz!

Γάμος Δελούδη- Τσολάκη

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν τον Σεπτέμβριο ο Κωνσταντίνος Δελούδης και η αγαπημένη του Μάγδα Τσολάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο γάμος θα τελεστεί στην Θεσσαλονίκη που αποτελεί και την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης και όπως όλα δείχνουν οι οικογένειες των κυρίων Δελούδη και Τσολάκη είναι πολύ ευτυχισμένες με την απόφαση των παιδιών τους. Το λαμπερό ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Ο Κωνσταντίνος και η Μάγδα είναι μαζί αρκετά χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως υπάρχει αμοιβαία έλξη. Η ξανθιά καλλονή είναι μια από τις πιο περιζήτητες νύφες της Θεσσαλονίκης. Τι και αν την πολιορκούσαν πολλοί, την θέση στην καρδιά της είχε καταφέρει να κλέψει ήδη ο Κωνσταντίνος. Εκείνος εντυπωσιάζει τους πάντες με τις γνώσεις του στο design,ενώ εκείνη είναι λαμπερή, έξυπνη και έχει πολύ χιούμορ.

Ο πατέρας της, Δημήτρης Τσολάκης, είναι ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής DSP Shipping. Όσο για τον Κωνσταντίνο, όπως είναι λογικό «κληρονόμησε» τη μεγάλη αγάπη του για το design, την αισθητική και την δημιουργία από την οικογένεια ,όπου εκτός από τον υιό μεγάλη αδυναμία στην Μάγδα δείχνουν να έχουν και οι γονείς του, Βάνα και Γιάννης. Ο Κων.Δελούδης λίγο μετά τις σπουδές του στο Bentley College της Βοστώνης και το Design School του Harvard επέστρεψε στην Ελλάδα και δημιούργησε το ιντερνετικό περιοδικό «Dellod» έχοντας την ανάγκη να μοιράζεται με το ευρύ κοινό τις συγχρονες τάσεις της Τέχνης, της μόδας, της αρχιτεκτονικής και της γαστρονομίας.

Το ζευγάρι εντείνει τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη και λαμπερή ημέρα της ζωής του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR