counter

Εφιάλτης στην άσφαλτο για γνωστό μοντέλο: Τράκαρε σε τούνελ και το όχημά της εκσφενδονίστηκε

Εφιάλτης στην άσφαλτο για γνωστό μοντέλο: Τράκαρε σε τούνελ και το όχημά της εκσφενδονίστηκε
Εφιάλτης στην άσφαλτο για γνωστό μοντέλο: Τράκαρε σε τούνελ και το όχημά της εκσφενδονίστηκε

Σοβαρό τροχαίο είχε το γνωστό μοντέλο Τζίνα Μαμάκη, η οποία όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, έζησε τον απόλυτο τρόμο το περασμένο Σάββατο, ενώ οδηγούσε μέσα σε τούνελ και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε η δεύτερη Ελληνίδα -μετά τη Βίκυ Καγιά- που έφτασε στα κάστινγκ της Victoria's Secret, επέστρεφε από μια φωτογράφιση στα βόρεια προάστια το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η ίδια βρισκόταν μάλιστα καθ' οδόν για τη λεωφόρο Κατεχάκη - Αλίμου, έχοντας προορισμό τα νότια προάστια, όταν μπήκε σ' ένα μικρό τούνελ, κοντά στη λεωφόρο Κατεχάκη. Τότε ένα λάστιχο του αυτοκινήτου της παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του Ι.Χ.

Το όχημα άρχισε να φέρνει σβούρες και από την αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου βρισκόταν, εκσφενδονίστηκε προς τα δεξιά, όπου προσέκρουσε στην άκρη του τούνελ.

Η ξέφρενη πορεία του αμαξιού με την οδηγό ανήμπορη να αντιδράσει συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, μέχρι που τελικά σταμάτησε λίγο έξω από το τούνελ, μπροστά σε έναν χώρο στάθμευσης. Σοκαρισμένο το μοντέλο, που ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και φορούσε ζώνη ασφαλείας, βγήκε από το όχημα. Στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του συμβάντος και έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Η Τζίνα Μαμάκη γλίτωσε με επιφανειακά τραύματα, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους. Στο μεταξύ οι δικοί της, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, φρόντισαν για τη μεταφορά του σμπαραλιασμένου αυτοκινήτου στο συνεργείο.

«Φοβήθηκα πολύ, αλλά τώρα είμαι καλά» δήλωσε λακωνικά στην εφημερίδα το μοντέλο.

Η Τζινα Μαμακη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR