counter

Έφη Ρασσιά: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή - "Ένιωσα πως προδίδω τον εαυτό μου"

Στην κάμερα του «Pop Up» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Έφη Ρασσιά. Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή ως «Βάλια» από το «Καφέ της Χαράς» μίλησε μεταξύ άλλων, για τον θείο της, Χάρη Ρώμα, την επιστροφή της κωμικής σειράς, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στην προσωπική της ζωή.

«Δεν περίμενα καθόλου ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε. Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη. Επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Σεναριογράφος είναι. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ με τις ανασφάλειες μου, δεν πίστευα στον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Η νεαρή ηθοποιός, που έχει πτυχίο στη νομική, συμπλήρωσε παράλληλα πως σκοπεύει να μείνει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Έφη Ρασσιά ανέφερε: «Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν ένα “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι. Ένιωσα πως προδίδω τον εαυτό μου, γιατί ήταν μπροστά μου και δεν το είδα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR