counter

Εβελίνα Παπούλια & Τζόυς Ευείδη: Μιλούν για τα botox που έχουν κάνει & τις θεραπείες προσώπου

Εβελίνα Παπούλια & Τζόυς Ευείδη: Μιλούν για τα botox που έχουν κάνει & τις θεραπείες προσώπου
Εβελίνα Παπούλια & Τζόυς Ευείδη: Μιλούν για τα botox που έχουν κάνει & τις θεραπείες προσώπου

Εβελίνα Παπούλια Τζόϋς Ευείδη

Η Εβελίνα Παπούλια και η Τζόϋς Ευείδη, οι πρωταγωνίστριες του Μπρούσκο, έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησαν για όλα. Για το ενδεχόμενο ενός γάμου, την απόκτηση ενός παιδιού, τη φιλία τους που γεννήθηκε στα παλτό του Μπρούσκο και αναφέρθηκαν στις πλαστικές επεμβάσεις, στα botox αποκαλύπτοντας αν έχουν μπει στην διαδικασία να διορθώσουν κάτι στην εμφάνισή τους.

Η Τζόυς Ευείδη αναφέρει: "Είχα κάνει botox όταν τέλειωσε το Καφέ της Χαράς, γιατί µου έλεγαν ότι στα κοντινά πλάνα δεν έβγαινα καλή. ∆εν το επανέλαβα, γιατί γενικότερα είµαι λίγο «ό,τι θυµάµαι χαίροµαι» σε ό,τι αφορά την οµορφιά µου. (Γελάει.) Με πιάνει µία φούρια για καµιά εβδοµάδα και βάζω κρέµες, περιποιούµαι τον εαυτό µου και µετά το ξεχνάω. Αν δεν φοβόµουν τόσο πολύ τις επεµβάσεις, θα είχα δοκιµάσει να κάνω τα πάντα, αλλά µου φαίνεται αδιανόητο να πάω οικειοθελώς στο νοσοκοµείο".

Η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε: "∆εν είµαι υπέρ των τόσο ακραίων λύσεων, όπως είναι µία πλαστική επέµβαση. Αν κάτι καθυστερεί τον χρόνο, όπως µία θεραπεία προσώπου ή µία κρέµα, θα το κάνω, αλλά όχι τόσο συστηµατικά όσο χρειάζεται, µε αποτέλεσµα πολύ συχνά η δερµατολόγος µου να µου παραπονιέται: «Τι να κάνω τώρα;». (Γελάει.) Έχω κάνει botox. Αλλά δεν είδα και καµία σηµαντική διαφορά, γιατί είναι τόσο ισχυροί οι µύες µου που πάνω στον µήνα εξαφανίστηκε. Θα ήταν ένα πολυέξοδο σπορ για να το επαναλάβω. Άλλωστε για µένα η οµορφιά δεν έχει να κάνει µε τις ρυτίδες και µε την ηλικία. Είναι αυτό που εκπέµπεις".

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 418

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR