counter

Εβελίνα Παπούλια: Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Εβελίνα Παπούλια: Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου
Εβελίνα Παπούλια: Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε πρόσφατα μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις αλλά και για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου.

Απόσπασμα της συνέντευξης:

Έχεις υπάρξει σε σχέση που να μην υπήρχε ποτέ αυτή η μεγάλη αγάπη;

Νομίζω ότι ο έρωτας δεν δίνεται με «συνταγή γιατρού». Οι δοσολογίες πάντα αλλάζουν. Ναι μεν σου δίνει ζωή, αλλά δεν είναι κάτι που θα κρατήσει για πάντα. Στην πραγματικότητα, ο έρωτας είναι ένας ενθουσιασμός και ο μύθος που πλάθεις για τον άνθρωπο που ερωτεύεσαι ή που θες να ερωτευτείς. Όταν φύγει ο μύθος, βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο ως έχει, και τότε καταλαβαίνεις αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή ή απλά σε τύφλωσε ο έρωτας.

Παίζουν ρόλο σε μια σχέση οι υποχωρήσεις;

Οι υποχωρήσεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά το βασικό είναι να μην τις εκλαμβάνεις ως «υποχωρήσεις» αλλά να τις αντιλαμβάνεσαι ως κατανόηση της θέσης του άλλου και γιατί αντιδρά έτσι σε μια κατάσταση.

Εβελίνα, πριν από τρεις μήνες έγινε viral στα social media το video clip του τραγουδιού της κόρης σου, Αφροδίτης. Πόσο υπερήφανη ένιωσες;

Συγκινούμαι όταν η Αφροδίτη ολοκληρώνει κάτι και το μοιράζεται… Είναι πάρα πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι έχεις φέρει ένα παιδί στον κόσμο και αυτό το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα για να καταφέρει τα όνειρα του. Ως μαμά νιώθω περήφανη, αλλά για εμένα το σημαντικότερο δεν είναι τι θα κάνει στη ζωή της επαγγελματικά, αλλά τι άνθρωπος είναι, πώς έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας της, και με ποιους τρόπους παλεύει για να τα καταφέρει.

Τώρα που η Αφροδίτη έχει πια μεγαλώσει έχεις περισσότερη ανησυχία για εκείνη;

Όχι, δεν έχω μεγαλύτερη ανησυχία. Ίσως σε αυτό με έχει βοηθήσει ότι είναι στην Αγγλία για τις σπουδές της. Έχω τη φυσιολογική ανησυχία. Όταν, όμως, είναι στην Ελλάδα, νομίζω ότι την παίρνω πιο συχνά τηλέφωνο από όταν είναι στο Λονδίνο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR