counter

Εβελίνα Παπούλια: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Εβελίνα Παπούλια: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της
Εβελίνα Παπούλια: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Η Εβελίνα Παπούλια μπορεί να κάνει σπάνιες βραδινές εξόδους λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όμως  ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την εντόπισε στο θέατρο Αλκμήνη.

Η όμορφη ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς το «Τατουάζ» και πήγε να παρακολουθήσει αγαπημένους της συναδέλφους.

Ντυμένη casual η Εβελίνα Παπούλια συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, Σταύρο. Λαμπεροί και οι δύο, πόζαραν μπροστά στους φωτογράφους και δεν έπαψαν στιγμή να χαμογελούν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην RealLife η ηθοποιός είχε αναφερθεί στις φωτογραφίες που πιθανότατα να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μαζί με τον σύντροφό της.

«Αχ, αυτές οι φωτογραφίες (γελάει). Περνάω πολύ καλά με τον Σταύρο, που είναι υπέροχο πλάσμα, αλλά ούτε σε εκείνον ούτε σε εμένα αρέσει να μιλάμε γι’ αυτό που ζούμε. Δεν παίζουμε κρυφτό, επομένως, ναι, σε εξόδους μας, μας έχουν απαθανατίσει μαζί. Αλλά-στο τονίζω ξανά-δεν με αφορά να υπάρχω στον Τύπο για την ιδιωτική μου ζωή. Παίζω σε μια σειρά, θα κάνω θέατρο. Όλα τα άλλα είναι για μένα και για τον άνθρωπό μου».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR