counter

Εβελίνα Παπούλια: “Μου έλεγαν ότι παρίστανα την Ελένη Μενεγάκη και ήταν πολύ βαρύ αυτό”

Εβελίνα Παπούλια: “Μου έλεγαν ότι παρίστανα την Ελένη Μενεγάκη και ήταν πολύ βαρύ αυτό”
Εβελίνα Παπούλια: “Μου έλεγαν ότι παρίστανα την Ελένη Μενεγάκη και ήταν πολύ βαρύ αυτό”

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και την δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Εβελίνα Παπούλια.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στους «Δύο Ξένους» και της έλεγαν ότι παραστάνει την Ελένη Μενεγάκη με την ίδια να δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν ήταν σωστό καθώς άλλο να παίρνεις στοιχεία από μια φυσιογνωμία και άλλο να την μιμείσαι.

Όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια

«Θα δω τον εαυτό μου σε κάποια επανάληψη.  Θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τις χειρότερες επιλογές, ήμουν τυχερή σε αυτό. Αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, μου λέω μπράβο σε αρκετά σημεία. Είναι πάρα πολύ καλό γιατί είναι τόσο καλή σειρά οι “Δυο ξένοι”, γιατί είναι κωμωδία που γελάς. Ήταν μια σειρά που τα είχε όλα… Είναι από τους ρόλους που με κάνανε πρωταγωνίστρια. Για πολλά χρόνια μου λέγανε “κάνεις την Ελένη Μενεγάκη” και έλεγα “Όχι ρε παιδιά, δε κάνω την Ελένη Μενεγάκη”. Άλλο να υπάρχει ένα πάτημα σε ένα προφίλ που ήταν της μόδας εκείνη την περίοδο και άλλο να πεις ότι μιμείσαι ή σατιρίζεις έναν άνθρωπο. Νομίζω ήταν πάρα πολύ βαρύ αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε επίσης - Εβελίνα Παπούλια: “Χωρίσαμε με τον Γιώργο Λιάντο και στο μήνα επάνω τα είχε φτιάξει με μία κοπέλα”

Σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια εξομολογήθηκε: «Νιώθω την ασφάλεια ότι πλέον δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Αυτό με κάνει να νιώθω πάρα πολύ ήρεμη γύρω από τη δουλειά, κάτι το οποίο στο παρελθόν δεν το είχα… Πλέον ξέρω».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Εβελίνας Παπούλια:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR