counter

Εβελίνα Παπούλια: "Μακάρι η κόρη μου να κάνει λάθη…"

Εβελίνα Παπούλια: "Μακάρι η κόρη μου να κάνει λάθη…"
Εβελίνα Παπούλια: "Μακάρι η κόρη μου να κάνει λάθη…"

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης 22/11 η Εβελίνα Παπούλια η οποία παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου ενώ αποκάλυψε αν της δίνει συμβουλές.

Όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

«Είμαστε μια γενιά πολύ δραστήρια. Βλέπεις άλλη γενιά να είναι πιο χαλαρή. Ήμασταν μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γιάπηδες. Θα ήταν ντροπή να πεις ότι κουράστηκες. Πλέον απαλλάχτηκα από αυτό το μοτίβο. Ποιος ο λόγος; Να κυνηγήσω τι; Ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά, δεν υπάρχει το στρες. Όλο αυτό άλλαξε μετά τον κορονοϊό. Τότε μας το επιβάλανε να καθίσουμε. Γενικά είχα έναν κανόνα να λέω “ναι”. Πάντα πίστευα ότι “ναι” αν δεν μου ανήκει, θα είναι “όχι”. Και κάποια άλλα “όχι” που έχουν πει κάποιοι άλλοι, ήταν το δικό μου “ναι”. Όπου φοβάμαι, εκεί πάω.

Δεν ξέρω αν θα γινόμουν θιασάρχισα. Έχω κάνει δικά μου πράγματα. Είχα κάνει στη Θεσσαλονίκη τη Δίψα που ήταν δικό μου έργο. Αλλά δεν ξέρω αν είμαι πολύ εκεί. Δεν μπορώ να έχω ένα θέατρο και να το κάνω σπίτι μου γιατί βαριέμαι πολύ εύκολα. Θέλω λίγο το σασπένς! εν έχω μυστικά! Δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ “Μην το πεις πουθενά”. Είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο, παραείμαι κιόλας. Δεν είμαι τόσο μυστηριώδης. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα πεις “Η Εβελίνα ναι μεν αλλά..”» ανέφερε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε επίσης - Αφροδίτη Λιάντου: Ο λόγος που απέχει τηλεοπτικά και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την μητέρα της

«Αν μου ζητήσει η κόρη μου τη γνώμη μου, θα της την πω. Αλλιώς δεν θα της πω! Μακάρι να κάνει λάθη, μόνο από τα λάθη μαθαίνουμε. Δεν μπορούν να είναι όλα politically correct. Και σαν ηθοποιός αν δεν κάνεις λάθη, από αυτό θα μάθεις. Το λάθος το θεωρώ εξέλιξη. Με ρωτάει πράγματα, θα βρω τον τρόπο να της το πω αυτό που θέλω αλλά πάντα θα της πω κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερα. Και όσες φορές της έχω δώσει συμβουλή είναι μια άλλη λογική, μια άλλη γενιά. Τα νέα παιδιά δεν λειτουργούν έτσι! Το θαυμάζω αυτό στα νέα παιδιά. Τη συμβούλεψα σε κάτι και το μετάνιωσα. Δεν της βγήκε, δεν ήταν από μέσα της. Εμένα δεν με συμβούλεψε κανείς» πρόσθεσε η ηθοποιός για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια στη συνέντευξή της:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR