counter

Εβελίνα Παπούλια & Αφροδίτη Λιάντου: Μαζί σε τηλεοπτική σειρά του χρόνου;

Εβελίνα Παπούλια & Αφροδίτη Λιάντου: Μαζί σε τηλεοπτική σειρά του χρόνου;
Εβελίνα Παπούλια & Αφροδίτη Λιάντου: Μαζί σε τηλεοπτική σειρά του χρόνου;

Την Αφροδίτη Λιάντου την απολαύσαμε τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδύθηκε την Μυρτάλη.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε!νΘέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, την Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!», είχε γράψει σε ανάρτησή της, η Αφροδίτη Λιάντου μετά το τέλος του ρόλου της, στην σειρά.

 

Ρίξτε μια ματιά! Αφροδίτη Λιάντου: Η αντίδραση και η συμβουλή της μητέρας της, Εβελίνας Παπούλια, για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Εβελίνα Παπούλια & Αφροδίτη Λιάντου – Θα τις δούμε μαζί τηλεοπτικά;

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, η Αφροδίτη Λιάντου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα».

Στο σίριαλ εποχής , το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, πρωταγωνιστεί η Έμιλυ Κολιανδρή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Εβελίνα Παπούλια βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο cast της σειράς, με το ενδεχόμενο να δούμε μαμά και κόρη να συμπρωταγωνιστούν να μένει ανοιχτό.

«Δεν ακολούθησε η Αφροδίτη τα βήματά μου, καθόλου. Έθεσε βέτο ότι θα γίνει μουσικός. Μου φαίνεται καρμικό που η κόρη μου κάνει το ντεμπούτο της στο Mega, είναι και τυχαίο αλλά μου άρεσε λέω κοίτα να δεις πλάκα έχει. Μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί στη μικρή οθόνη. Δεν ξέρω πότε θα είναι και αν θα γίνει, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει μετά από πολύ ώριμη σκέψη με την Αφροδίτη. Δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, η Αφροδίτη έχει ανοίξει τα φτερά της, δεν είμαι η μάνα μου θα επιβάλλει πράγματα», είχε απαντήσει η Εβελίνα Παπούλια για το αν θα την δούμε τηλεοπτικά με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

 

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR