counter

Έβαλε την 3χρονη κόρη της να ευχηθεί κρατώντας αντί για γάλα... σαμπάνια!

Έβαλε την 3χρονη κόρη της να ευχηθεί κρατώντας αντί για γάλα... σαμπάνια!
Έβαλε την 3χρονη κόρη της να ευχηθεί κρατώντας αντί για γάλα... σαμπάνια!

Είναι γνωστή για τις καυτές εμφανίσεις της και για τα καμώματα της που αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό. Ο λόγος για την παρουσιάστρια του βρετανικού σόου “The Apprentice” Luisa Zissman η οποία ανήρτησε μια φωτογραφία για να ευχηθεί “καλές γιορτές” με την πανέμορφη κόρη της κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Το μικρό ξανθό αγγελούδι με τα τεράστια γαλανά μάτια είναι κόρη της

Η τριών χρόνων κόρη της “άτακτης” celebrity αντί να κρατάει στο χέρι της το μπιμπερό με το γαλατάκι της κρατάει ένα γεμάτο ποτήρι σαμπάνιας και με αυτόν τον τρόπο εύχεται καλές γιορτές στους θαυμαστές της διάσημης μαμάς της.

Η 26χρονη παρουσιάστρια είναι sexy, έχει αυτοπεποίθηση και συχνά της αρέσει να προκαλεί. Ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει πολλές φορές σε sexy πόζες με τα καυτά μαγιό που επιλέγει να φοράει στην παραλία, ενώ δεν είχε περάσει απαρατήρητη όταν είχε ανέβει στα πόδια πολυεκατομμυριούχου και να του χορέψει μέσα στο ταξί στο οποίο βρίσκονταν μαζί.

Είναι μαμά αλλά της αρέσει να προκαλεί

Απ' ότι φαίνεται η Luisa Zissman μπορεί και συνδυάζει τη μητρότητα με την θορυβώδη προσωπική της ζωή και τα καμώματα της. Έβαλε το αγγελούδι της να ποζάρει κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια ενώ λίγο πριν έκανε το μπανιο της με παρέα και δεν ήταν ανδρική...

Μπήκε στη μπανιέρα με τη φίλη της

Λίγες ώρες πριν αναρτήσει τη φωτογραφία με την 3χρονη κορούλα της η οποία είναι ένας άγγελος και ποζάρει κρατώντας ένα “τεράστιο” για τα χεράκια της ποτήρι με σαμπάνια, η Luisa Zissman έκανε το μπάνιο της με μια καλή της φίλη. Οι δυο τους μέσα στη μανιέρα έκαναν τα παιχνίδια τους και έβγαλαν μια φωτογραφία η οποία άφηνε την φαντασία του ανδρικού πληθυσμού να ταξιδεύει.

Η celebrity ξέρει πώς να βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα αλλά μας έχει μπερδέψει για το αν θέλει να πλασάρεται ως sexy άτακτη τηλεπερσόνα ή ως γλυκιά μανούλα που εύχεται “καλές γιορτές” με τη φωτογραφία της μικρής της κόρης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR