counter

Δύσκολο βράδυ για τον Δημήτρη Λιγνάδη: Ανήσυχος ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός

Πέντε ημέρες μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφασίζουν σήμερα, μετά το πέρας της απολογίας του, αν θα προφυλακιστεί ως ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου πήρε προθεσμία την Τετάρτη για σήμερα, ώστε να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Ωστόσο, πριν την απολογία του αναμένεται να εξεταστεί η ένσταση απόλυτης ακυρότητας της προδικασίας που υπέβαλε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η κίνηση αυτή πάντως δεν φαίνεται να μπλοκάρει τη διαδικασία της λήψης απολογίας από τον κατηγορούμενο, που έχει προγραμματιστεί στις 2.30 το μεσημέρι, καθώς σήμερα λήγει και τυπικά το πενθήμερο που είναι και το ανώτατο χρονικό όριο που μπορεί κάποιος να κρατείται χωρίς να έχει δώσει απολογία στον ανακριτή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης το βράδυ της Τετάρτης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, αλλά και αισιόδοξος, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό».

«Έμαθα από ανθρώπους της αστυνομίας ότι το βράδυ κύλησε δύσκολα για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Είχε λίγες ώρες ύπνου. Ήταν διαρκώς σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του. Μου μετέφεραν από τη ΓΑΔΑ πως ήταν λίγο πιο αισιόδοξος χθες. Ότι φαίνεται να έχει πειστεί πως θα βγει από τη δύσκολη κατάσταση» είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό».

Δείτε παραπάνω όλες τις λεπτομέρειες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR