counter

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο – Νοσηλεύεται ένα μήνα στην εντατική

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο – Νοσηλεύεται ένα μήνα στην εντατική
Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο – Νοσηλεύεται ένα μήνα στην εντατική

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Νίκος Ξανθόπουλος, καθώς εδώ και ένα μήνα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με την κατάσταση της υγείας του να είναι επιβαρυμμένη.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού.

Δείτε επίσης - Νίκος Ξανθόπουλος: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Νίκος Ξανθόπουλος – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Νίκο Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για το λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του. Αντιμετωπίζει πολλά καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική. Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για το λόγο ότι είναι πάρα πολύς ο χρόνος που νοσηλεύεται στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Αυτό είναι το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει. Δίπλα του δύο άνθρωποι είναι οι πιο κολλητοί του ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης και η Βάσω Κυριακίδου», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR