counter

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Από την Χριστίνα Μόνη

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και η στιγμή που μπορεί να τον αποχωριστείς μια για πάντα είναι με λίγα λόγια οδυνηρή. Μια τέτοια στιγμή δυστυχώς ζει από χθες ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος έχασε τον Σκνίπα ένα από τα τρία του σκυλιά.

Ο ίδιος είναι πολύ δεμένος με τα κατοικίδια του και έχει στεναχωρηθεί πολύ μετά από αυτή την απώλεια.  Ο ίδιος δημοσίευε συχνά φωτογραφίες με τα κατοικίδια του και σε παλαιότερη συνέντευξη του χαρακτηριστικά για τον Σκνίπα είχε δηλώσει: «Τον βρήκαμε κουτάβι, ακόμα, στην παραλία, να πίνει μπίρα από τα κουτάκια στην άμμο. Ήταν πολύ μικρόσωμος, αλλά με έμπειρες κινήσεις έσπρωχνε με τα μπροστινά ποδαράκια του το μπουκάλι και έπινε με την ησυχία του. Ήταν μόνιμα στην παραλία, πάντα διψασμένος ή μεθυσμένος. Γι’ αυτό τον βαφτίσαμε Σκνίπα και τον πήραμε μαζί μας».

Οι στιγμές για εκείνον τώρα είναι πολύ δύσκολες αν  και ο σεφ και παρουσιαστής του “Blind Taste” ετοιμάζεται να γίνει σε λίγες ημέρες πατέρας για πρώτη φορά καθώς η σύντροφος  του Μαριέττα Ντάνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR