counter

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Κιουρτσάκη: Έχασε το μωράκι της

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Κιουρτσάκη: Έχασε το μωράκι της
Δύσκολες ώρες για την Όλγα Κιουρτσάκη: Έχασε το μωράκι της

Λίγο πριν τον γάμο της με τον Φώτη Λώση, η Όλγα Κιουρτσάκη αποκάλυψε εμμέσως ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου και ο αγαπημένος της ήταν τρισευτυχισμένη από τη μέρα που έμαθαν τα χαρμόσυνα νέα και ανυπομονούσαν για την στιγμή που θα έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους.

Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε και πολύ, καθώς η Όλγα παρουσίασε επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της. Ο γιατρός της αποφάνθηκε πως είχε παλίνδρομη κύηση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει απόξεση λίγες ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Σήμερα το απόγευμα, η Όλγα εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους στα social media τα όσα πέρασε, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο  στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Δεν μπορώ άλλο να κρύβομαι .. ναι τώρα που πέρασε όλη η φούρια με τον γάμο .. θα το πω για να σταματήσετε να μου εύχεστε .. για να το ξεπεράσω κι εγώ .. ΛΟΙΠΟΝ .. 6 μέρες πριν τον γάμο αναγκάστηκα να κάνω απόξεση .. ο γιατρός είπε ότι ήταν παλίνδρομη κύηση .. αλλά νέοι είμαστε και ίσως ήταν για καλύτερα και να ξαναπροσπαθήσουμε και να έχουμε σύντομα στην αγκαλιά μας είναι υγιέστατο μωράκι .. είναι πολύ συχνό αυτό σε πολλές γυναίκες .. δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία .. προτιμήσαμε να μην το πούμε λίγο πριν τον γάμο για να μην επισκιάσει την χαρά μας!! Αυτό ας το αφήσουμε έτσι ασχολίαστο .. μόνο ευτυχία και αγάπη παιδιά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όλγα Κιουρτσάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR