counter

Δύσκολες ώρες για τη σύζυγο του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη

Δύσκολες ώρες για τη σύζυγο του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη
Δύσκολες ώρες για τη σύζυγο του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνουν τις τελευταίες ώρες, η Ελευθερία και η Γιώτα Παντελιδάκη. Οι δυο αδελφές έχασαν την πολυαγαπημένη τους γιαγιά, τη «Λευτερίτσα τους», στην οποία είχαν μεγάλη αδυναμία.

Η σύζυγος του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη, που είχε και το όνομα της γιαγιάς της, αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση μέσω Facebook.

Η Ελευθερία Παντελιδάκη ανέβασε μια φωτογραφία της γιαγιάς της στο προφίλ της και την αποχαιρέτησε γράφοντας: «Γιαγιάκουλα μου πολυαγαπημένη αδυναμία μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου!

Δεν σου άξιζε να ταλαιπωρηθείς και να έχεις τέτοιο θάνατο! Εσύ ήσουν μέχρι τα 91 χρόνια σου βράχος, πάντα δίπλα μας ,δυνατή και απλόχερα μας γέμιζες με αγάπη όλους μας, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα 8 δισέγγονα σου!

Θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου και θα ξεκουραστείς! Θα μας λείψεις αφάνταστα γλυκιά μου γιαγιάκα! ΣΑΓΑΠΩ και θα σε σκέφτομαι όσο ζω! Εσύ μας μεγάλωσες, μας έπαιξες, μας δίδαξες πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος μας έκανες τα πάντα! Ήμουν πολύ τυχερή που είχα εσένα ΓΙΑΓΙΑ!

Σε λατρέυωωωωωω Λευτερίτσα μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR