counter

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα παρουσιάστρια – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αρρώστια του πατέρα της

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα παρουσιάστρια – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αρρώστια του πατέρα της
Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα παρουσιάστρια – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αρρώστια του πατέρα της

Με μία συνταρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να δώσει «μαθήματα ζωής» σε όλους τους ακολούθους της η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η καταξιωμένη και βραβευμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης και την Eurovision και ζει στη Σουηδία με την οικογένειά της, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της αναφέροντας ότι κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο για ακόμα μία φορά.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εξομολογήθηκε μέσω του συγκλονιστικού κειμένου της ότι το όνειρό της ήταν να του πάρει κάποια στιγμή συνέντευξη για τη ζωή του αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσει το πραγματοποιήσει ποτέ και προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να μην αφήνουν τον χρόνο να περνά χωρίς να πραγματοποιούν τους στόχους τους.

«Πέρασα την Παρασκευή με τον μπαμπά μου που επέστρεψε τελικά στο σπίτι από το νοσοκομείο. Πάλι. Και ακόμη κι αν είναι επικίνδυνο να τον επισκεφθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, πρέπει να είμαστε εκεί γι 'αυτόν, καθώς αυτός, ο πρώην μπόξερ, καθαριστής και παίκτης είναι κολλημένος στο κρεβάτι.

Η Μελίνα χαϊδεύει τον παππού της και μάλιστα τον ενθάρρυνε να περπατήσει τρία βήματα! Η ηρωική αδελφή μου Σόφια είναι εκεί καθημερινά και είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτήν και τη μικρότερη αδερφή μου Δήμητρα! Μετά το δείπνο και λίγο καθάρισμα περάσαμε από το σπίτι της μητέρας μου για να της δώσουμε και ένα φιλί.

Αυτή η χρονιά με έχει διδάξει τόσο πολύ και με έχει μεταμορφώσει με πολλούς τρόπους. Ένα από τα σκληρά μαθήματα είναι η συγχώρεση. Ένα άλλο είναι να μην σχεδιάζουμε και να μην αναβάλλουμε πράγματα για ένα μακρινό μέλλον. Απλά τα κάνουμε. Είχα ένα σχέδιο να πάρω συνέντευξη από τον πατέρα μου για τη ζωή του. Τη μυστική του ζωή μακριά από εμάς. Και τώρα είναι πολύ αργά», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο Instagram με τον πατέρα της, την κόρη της και τη μητέρα της:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR