counter

Δύσκολες στιγμές για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Δύσκολες στιγμές για τον Νίκο Ξανθόπουλο
Δύσκολες στιγμές για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος λαχτάρισε καθώς η πολυαγαπημένη σύζυγός του, Εριφύλη, πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου, που μνημονεύει συνεχώς μέσα από τα social media, εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να γίνει η επέμβαση.

Τα εικοσιτετράωρα για τον μεγάλο ηθοποιό και τραγουδιστή Νίκο Ξανθόπουλο περνούσαν δύσκολα, μια και ο ίδιος, λόγω πολλών προβλημάτων υγείας, δεν μπορούσε να βρίσκεται συνεχώς κοντά της.

Είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές που το ζευγάρι ύστερα από περίπου μισό αιώνα κοινής πορείας θα βρισκόταν χώρια. Ωστόσο, το τηλέφωνό του είχε «πάρει» φωτιά αφού ο ίδιος δεν σταμάτησε να ενημερώνεται ούτε στιγμή για την υγεία της πολυαγαπημένης του Εριφύλης.

Διαβάστε επίσης: Νίκoς Ξανθόπoυλος: Ο εγγoνός του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός – Η ανάρτηση στο Facebook

Για εκείνον το υπέροχο κτήμα στην Παιανία έχει ένα όνομα: «Εριφύλη». Και αυτό γιατί η σύζυγός του όχι απλά το φροντίζει με πάθος, αλλά το καλλιεργεί, και μέσα από εκεί παράγει όλα τα αγαθά του θεού, τα οποία μοιράζουν στην πολυμελή οικογένειά τους. Πατάτες, λεμόνια, πορτοκάλια, σταφύλια, μανταρίνια, μαρούλια, ντομάτες και δεκάδες άλλα αγροτικά προϊόντα αποκλειστικής καλλιέργειας φυτεύει και καλλιεργεί κάθε χρόνο η Εριφύλη.

Η πορεία της υγείας της συζύγου του Νίκου Ξανθόπουλου

Όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν μέσω των παιδιών του πως η σύζυγός του κατόρθωσε να βγει νικήτρια από τη δύσκολη επέμβαση, εκείνος ηρέμησε. Άλλωστε, για τον μεγάλο σταρ του κινηματογράφου η Εριφύλη ήταν ανέκαθεν ο φύλακας άγγελός του. Εκείνη ξενυχτούσε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο μεγάλος ηθοποιός, εκείνη στεκόταν σαν βράχος στο πλευρό του. Τώρα οι όροι αντιστράφηκαν: Ο Νίκος Ξανθόπουλος φροντίζει την Εριφύλη του μέχρι εκείνη να βρει και πάλι τα πατήματά της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR