counter

Δύσκολες στιγμές για τον Μάκη Δελαπόρτα

Δύσκολες στιγμές για τον Μάκη Δελαπόρτα
Δύσκολες στιγμές για τον Μάκη Δελαπόρτα

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Μάκης Δελαπόρτας, καθώς έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο του σκυλί. Πρόκειται για την Ντόλι, την οποία ο ηθοποιός είχε μαζί του τα τελευταία 17 χρόνια.

Οι αναρτήσεις του Μάκη Δελαπόρτα

«Πριν λίγο πέταξε στον ουρανό η Ντόλι μου.... 17 χρόνια μαζί.... Η πιο γλυκιά μου παρέα... η πιο πιστή συντροφιά μου.... Ο αποχωρισμός ξερίζωμα ψυχής.... Α ρε ζωή ...» έγραψε στα social media o Μάκης Δελαπόρτας.

Σε νέα του ανάρτηση ο ηθοποιός ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για τις τόσο συγκινητικά μηνύματα σας για την απώλεια της Ντόλις μου.... Η απώλεια μεγάλη.... Ξαφνικά το σπίτι άδειασε... Όλα πια μου φαίνονται διαφορετικά.... Για μένα η Ντόλι ηταν το σημείο αναφοράς μου.... Το μικρό μου σύμπαν.... Όπως κι αν ακουγεται αυτό... Ένα σκυλί ξεχωριστό, μοναδικό, υπέροχο... Κυρία, διακριτική, έξυπνη και αγαπησιάρα.... Κι εγώ σεβόμουν απόλυτα τα χρόνια της και την προσωπικότητα της.... Υποκλινόμουν στον χαρακτήρα της και σην εξυπνάδα της.... Πενθώ όπως θα πενθούσα για κάποιον πολύ δικό μου άνθρωπο.... Ο πόνος είναι μεγαλος.... Σας ευχαριστώ ολους απο καρδιάς για τα παρηγορητικά σας λόγια....».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR