counter

Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Σούζη

Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Σούζη
Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Σούζη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Χριστίνα Σούζη χθες. Η μετεωρολόγος του Σκάι επιστρέφοντας στο σπίτι της συνειδητοποίησε ότι άγνωστοι την είχαν διαρρήξει και όπως ήταν αναμενόμενο το σοκ ήταν μεγάλο.

Η Χριστίνα Σούζη μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και περιέγραψε όσα βίωσε, αλλά αποκάλυψε πως η λεία των ληστών ήταν 120 ευρώ.

«Βρήκα στο σπίτι ανοιχτό, η πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου έξω όλα. Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ευτυχώς πήραν μόνο 120 ευρώ. Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορονοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό. Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία. Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα ‘χασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ..», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σούζη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα περιέγραψε η Χριστίνα Σούζη για την περιπέτεια που είχε: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR