counter

Λευτέρης Πετρούνιας: "Τα άσχημα νέα επιλέγω να τα μάθετε από εμένα..."

Λευτέρης Πετρούνιας: "Τα άσχημα νέα επιλέγω να τα μάθετε από εμένα..."
Λευτέρης Πετρούνιας: "Τα άσχημα νέα επιλέγω να τα μάθετε από εμένα..."

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, με ένα μήνυμά του στo Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως θα απέχει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του και στη λεζάντα που την συνόδευε εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

"Τόσα χρόνια έχω εισπράξει απίστευτη αγάπη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο. Γι’αυτό και τα άσχημα νέα, επιλέγω να τα μάθετε από εμένα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού που με ταλαιπωρεί ήδη από τους προηγούμενους αγώνες και που με υποχρεώνει πια να οδηγηθώ στο χειρουργείο, δεν θα βρίσκομαι φέτος στο Παγκόσμιο για να υπερασπιστώ τα ελληνικά χρώματα και να διεκδικήσω ακόμη έναν Παγκόσμιο τίτλο, για να χαρεί όλη η Ελλάδα. Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Εγώ και εσείς μαζί με την στήριξή σας. Σφίγγω τα δόντια και με τη βοήθεια του προπονητικού και ιατρικού team ευελπιστώ ότι θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους στις επόμενες διοργανώσεις και να φτάσω υγιής μέχρι το μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Θα είμαστε σύντομα γεροί, δυνατοί, για να βάλουμε την ελληνική σημαία ξανά στον υψηλότερο ιστό. #staystrong #petrounias #illbeback", έγραψε χαρακτηριστικά.

Πετρούνιας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR