counter

Δώρος Παναγίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση (Φωτογραφία)

Δώρος Παναγίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση (Φωτογραφία)
Δώρος Παναγίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση (Φωτογραφία)

Με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δώρος Παναγίδης γνωστοποίησε ότι νοσηλεύτηκε 7 ημέρες στην καρδιολογική κλινική νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση.

Ο ίδιος, μάλιστα, κοινοποίησε μια φωτογραφία του από το δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι ακριβώς του συνέβη, ούτε αν νοσηλεύεται ακόμα.

“7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου.  Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε. Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης.  Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ.”, έγραψε ο Δώρος Παναγίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε το post του Δώρου Παναγίδη στο Facebook.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR