counter

Δώρος Παναγίδης: Ο λόγος που επιλέχθηκε για την πρωινή εκπομπή του Epsilon!

Δώρος Παναγίδης: Ο λόγος που επιλέχθηκε για την πρωινή εκπομπή του Epsilon!
Δώρος Παναγίδης: Ο λόγος που επιλέχθηκε για την πρωινή εκπομπή του Epsilon!

Πρεμιέρα στο Epsilon με την εκπομπή Splash θα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση της νέας πρωινής εκπομπής του σταθμού και μαζί της θα έχει τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τον Δώρο Παναγίδη και την Έλενα Κρεμλίδου. Η ίδια μίλησε στο Tv Εθνος και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επιλογή του πρώην παίκτη του Power of Love για το πάνελ του Splash!

«Splash» από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Θέλω να μου περιγράψεις τι θα δούμε στο καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του Epsilon Tv, την ώρα που θα βγαίνει στον αέρα, τη διάρκεια του και το ύφος της εκπομπής;

Μια καινούρια ομάδα από φρέσκα πρόσωπα που στοχεύει να διασκεδάσει τον τηλεθεατή και να γεμίσει τα πρωινά του καλοκαιριού του. Το ύφος της εκπομπής θα είναι ανάλαφρο, ψυχαγωγικό αλλά και με την απαραίτητη ενημέρωση. Με τα παιδιά που θα συνεργαστούμε είμαστε κοντά ηλικιακά και έχουμε όλοι πολύ καλή διάθεση! θα είμαστε μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τον Δώρο Παναγίδη και την Έλενα Κρεμλίδου όλο το καλοκαίρι και θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να ξυπνάτε όμορφα και με χαρούμενη διάθεση τα πρωινά σας.

Αλήθεια, ο Δώρος Παναγίδης από το «Power of love» πώς επιλέχθηκε να είναι μέλος της πρωινής παρέας;

Ο Δώρος είναι μια έκπληξη! Τον έχω συμπαθήσει αρκετά! Είναι άτομο που σκέφτεται πριν μιλήσει και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει αρκετά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα! Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

H Μαντω Γαστερατου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR