counter

Δωροθέα Μερκούρη: “Δεν έχει ξαναγίνει τηλεόραση σαν της Ρούλας Κορομηλά”

Δωροθέα Μερκούρη: “Δεν έχει ξαναγίνει τηλεόραση σαν της Ρούλας Κορομηλά”
Δωροθέα Μερκούρη: “Δεν έχει ξαναγίνει τηλεόραση σαν της Ρούλας Κορομηλά”

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Επαγγελματικά τι κάνεις αυτό τον καιρό;

Δε μου έχουν προτείνει κάτι το οποίο μ’ ενδιαφέρει να κάνω στην Ελλάδα. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα, εγώ δεν ήμουν ποτέ τηλεοπτική.

Ποιος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια σου αρέσει στην ελληνική τηλεόραση;

Δεν ξέρω...πολλοί είναι πάρα πολύ καλοί, δεν ξέρω κάποιον συγκεκριμένο. Δεν είμαι τηλεοπτική παρουσιάστρια, είμαι μοντέλο, έχω παίξει σε ταινίες, έχω σπουδάσει υποκριτική. Σε καμία άλλη χώρα δεν μπερδεύεται η υποκριτική με την παρουσίαση, για να επιβιώσουν οι άνθρωποι πρέπει να τα κάνουν όλα. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, με 9 εκατομμύρια ανθρώπους, μικρή αγορά, δεν έχει δυνατότητες και πολλοί ηθοποιοί πρέπει να πάνε στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν έχω επιλέξει αυτό το δρόμο.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτείς, να κάνεις ένα ακόμα παιδί;

Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα, είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι τώρα. Έχουμε τον Covid-19 κι οι ζωές μας έχουν τεράστια ανατάραξη. Στην Ελλάδα ζουν στον κόσμο τους, δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα, γίνεται χαμός. Δεν έχουν καταλάβει επειδή δεν επηρεάστηκαν μάλλον...ήμαστε τυχεροί. Εμένα μ’ έχει αναταράξει...μάλλον δε μιλάει κανείς, γιατί ντρέπονται. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ δύσκολη χρονιά και πολλές μεγάλες αλλαγές. Ήδη έχουμε πρόβλημα, δε ζούμε νορμάλ κατάσταση. Η κατάσταση του κορονοϊού είναι κι ένα “δώρο”, πρέπει να ξανασκεφτούμε τις ζωές μας και να τις οργανώσουμε με διαφορετικό τρόπο. Η Ελλάδα θα πρέπει ν’ αλλάξει, να οργανώσουμε τη ζωή μας διαφορετικά, κι εγώ θα πράξω ανάλογα. Είμαστε μικρή χώρα, κι η σόου μπιζ είναι πολύ μικρή στην Ελλάδα, πολύ περιορισμένη, δεν υπάρχει χώρος για όλους, γιατί είναι μικρή αγορά και πολλοί οι καλλιτέχνες και τα ταλέντα. Αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός ή να κάνεις μόντελινγκ, μπαίνεις και βγαίνεις αμέσως, αν βλέπεις ότι δεν πάει καλά. Οπωσδήποτε, όλοι πρέπει να έχουν μια άλλη “πόρτα” ανοιχτή, ένα άλλο ταλέντο που πρέπει να χρησιμοποιήσουν. Δεν είναι η ίδια εποχή με την δικιά μου, τη δεκαετία που δουλεύαμε εδώ, κι υπήρχε μια τεράστια αγορά, παρόλο που ήμασταν μια μικρή χώρα. Έκανα αυτή τη δουλειά, μόνο και μόνο, γιατί υπήρχαν πάρα πολλά περιοδικά, διαφημιστικά και τηλεόραση που τότε έκανε η Ρούλα Κορομηλά, κι ήταν καταπληκτική. Δεν έχει ξαναγίνει τηλεόραση σαν της κ. Ρούλας Κορομηλά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για όλους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR