counter

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο – “Η μητέρα μου με έσωσε”

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο – “Η μητέρα μου με έσωσε”
Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο – “Η μητέρα μου με έσωσε”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μάχη με τον καρκίνο και την στήριξη που έχει δεχθεί από τη μητέρα της.

«Στη μάνα μου οφείλω τα πάντα, είναι η ασπίδα και το τόξο μου… Επί της ουσίας η μητέρα μου με έσωσε. Με βοήθησε με τον τρόπο που είχα ανάγκη να βοηθηθώ. Χωρίς καθόλου υστερία, χωρίς καθόλου να μου μεταδίδει το δικό της άγχος. Η μητέρα μου βρήκε όλους τους γιατρούς, έτρεξε, άνοιξε τον δρόμο για να μπορέσω εγώ να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου», είπε η Δώρα Χρυσικού.

Στη συνέχεια η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη “Γη της Ελιάς” αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της

«Είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν μου αρέσει να επικοινωνώ πράγματα της προσωπικής μου ζωής. Αυτό ξεφευγε του προσωπικού και πήγαινε σε άλλο επίπεδο. Ήταν ένα δικό μου στοίχημά σε σχέση με το πόσο αυτό το πράγμα μπορούσα να το αποδεχθώ. Επίσης επειδή θα ήμουν μέσα στην επικαιρότητα και θα είχα επαφή και θα έμπαινα στα σπίτια του κόσμου, ήθελα να σπάσω το στερεότυπο της τσαλακωμένης εικόνας ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής, αλλά παρ’ όλα αυτά το παλεύει. Θεωρούσα πως ίσως αυτό που εγώ βιώνω να μπορεί να αγγίξει κάποιους ανθρώπους».

«Αν δεν είχα τη δουλειά και ένα deadline για γυρίσω στα γυρίσματα, νομίζω ότι θα είχα αφεθεί και θα είχα κυλήσει. Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι κάτι που μου το είπαν οι γιατροί εξαρχής. Δεν είναι εύκολο, είναι ένα καθημερινό στοίχημα με τον εαυτό σου, διότι όταν βλέπεις το σώμα να φθείρεται και να μην έχεις δυνάμεις, αυτό σε καταβάλει. Η δουλειά βοηθάει πάρα πολύ», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δώρα Χρυσικού:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR