counter

Δώρα Τσαμπάζη: Έτσι ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Δώρα Τσαμπάζη: Έτσι ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Δώρα Τσαμπάζη: Έτσι ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελεονώρα Μελέτη. Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μίλησε για τον χαμό του συζύγου της, αλλά και για τη δύσκολη στιγμή που έπρεπε να πει στην κόρη τους πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.  

Δείτε επίσης – Δώρα Τσαμπάζη: "Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε"

Δώρα Τσαμπάζη – Έτσι ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Είμαι καλά, είναι προσωπική κατάκτηση μου αυτό. Πέρασα μέσα από την φωτιά για να στέκομαι εδώ και να σου λέω ότι είμαι καλά. Δεν φοβάμαι, νιώθω δυνατή. Για μένα το πένθος ξεκινά πριν χάσεις τον άνθρωπό σου. Το πρώτο σοκ ήταν όταν έμαθα ότι ο Αλέξανδρος έχει καρκίνο. Ήταν ένα τεράστιο χαστούκι. Μου φαινόταν απίστευτο, ήταν ένας μικρός θάνατος. Μετά ήταν η ημέρα που έφυγε, η κηδεία του, η τελετή, στην οποία έπρεπε να μην καταρρεύσω. Ήθελα όλα να γίνουν έτσι όπως του άξιζαν, είχα και αυτό το άγχος να τιμηθεί.

Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι ο πατέρας της έχει φύγει. Όταν με κοίταξε με τα ματάκια της και της ξεστόμισα έτσι όπως με συμβούλεψε ο παιδοψυχολόγος, δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της, της απορίας και ταυτόχρονα της απόγνωσης. Είχα πει ότι θα καθίσουμε όλο το βράδυ για να της λύσω όλες τις απορίες μέχρι να την πάρει ο ύπνος», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Δώρα Τσαμπάζη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR