counter

Δούκισσα Νομικού: Tres chic στις πρόβες για το Dancing

Δούκισσα Νομικού: Tres chic στις πρόβες για το Dancing
Δούκισσα Νομικού: Tres chic στις πρόβες για το Dancing

Τις εντυπώσεις κλέβει ακόμη και στις πρόβες του DWTS4 η παρουσιάστρια του show, Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή παρουσιάστρια μπορεί να βγαίνει απαστράπτουσα και εκθαμβωτική την ώρα του live αλλά και στις πολύωρες πρόβες της εκπομπής είναι το ίδιο chic και εντυπωσιάζει με το μοναδικό της στυλ.

Καλοντυμένη ακόμη και στις πρόβες

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νεαρή πανέμορφη παρουσιάστρια στα στούντιο της εκπομπής κατά τη διάρκεια των προβών και ο χαρακτηρισμός tres chic πραγματικά της αξίζει. Με άψογο στυλ και το πλατύ της χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο της βγήκε για λίγο έξω από το στούντιο για να πάρει τον αέρα της.

Παίζει το στυλ στα δάχτυλα

Η Δούκισσα Νομικού φορούσε ένα υφασμάτινο μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή το οποίο έφτανε τον αστράγαλο της και άφηνε ακάλυπτο το κουντεπιέ της το οποίο αναδείκνυαν μοναδικά οι ψηλοτάκουνες γόβες της σε κλασσική γραμμή. Συνδυάζοντας το outfit της με ένα ανάλαφρο σομόν σιθρού τοπ και έχοντας τα μαλλιά της χτενισμένα κυματιστά με ελαφριές μπούκλες απλά εντυπωσίασε.

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει εξαιρετικό στυλ ακόμη και στις πολύωρες πρόβες που πολλές παρουσιάστριες συνήθως προτιμούν πιο casual γραμμές. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR