counter

Δούκισσα Νομικού: Τί περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών της;

Δούκισσα Νομικού: Τί περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών της;
Δούκισσα Νομικού: Τί περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών της;

Δούκισσα Νομικού

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να είδαμε δημοσιευμένες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού από τη μικρή της εξόρμηση στη Σύρο αλλά σίγουρα οι διακοπές αυτές είναι μόνο η αρχή για το φετινό καλοκαίρι της πανέμορφης παρουσιάστριας. Γι αυτό κι εγώ της ζήτησα να μας αποκαλύψει ποια είναι τα πράγματα εκείνα που δεν αποχωρίζεται ποτέ από την καλοκαιρινή της βαλίτσα!

Καταρχάς, πρέπει να σας πω πως η Δούκισσα φτιάχνει πάντα τη μικρότερη βαλίτσα και μάλιστα σε χρόνο dt!!!! Είναι πάντα έτοιμη πιο γρήγορα από όλους. (το ακριβώς αντίθετο από μένα δηλαδή που ο καημένος που αναγκάζεται να κουβαλήσει τη βαλίτσα μου παθαίνει τουλάχιστον ρήξη ώμου!!!!....συνήθως ο Νίκος δηλαδή… και απαραίτητο αξεσουάρ φυσικά είναι η θερμαντική αλοιφή για μετά το κουβάλημα… Αφήστε που πάντα διευκρινίζουμε εκεί που πάμε ότι έχουμε έρθει μόνο για 3 μέρες και όχι για ΕΝΑ μήνα καθώς η ρεσεψιονίστ κοιτάζει τις κρατήσεις μόλις μας βλέπει ούσα σίγουρη ότι έχει κάνει κάποιο λάθος! Επίσης η γλυκιά παρουσιάστρια Δούκισσα δεν παίρνει ποτέ μαζί της στις διακοπές ψηλοτάκουνα παπούτσια και  καλλυντικά…. Μόνο μια μάσκαρα, λίγο ρουζ και μερικά lip-gloss! Και φυσικά αντηλιακό και ενυδατικές κρέμες.

Το πρώτο πράγμα που βάζει η Δούκισσα δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το μαγιό της. Βέβαια όχι ένα αλλά αρκετά ώστε να μπορεί να τα αλλάζει (το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι γυναίκες είναι να βγάζουμε κατευθείαν αν γίνεται το βρεγμένο μας μαγιό), αλλά αυτό εδώ είναι το αγαπημένο της MITOS που φέτος το καλοκαίρι θα τη δούμε σίγουρα να το φοράει πολύ!

Δούκισσα Νομικού βαλίτσα

 

Και φυσικά γυαλιά ηλίου… απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού όχι μόνο για την προστασία από τον ήλιο (που είναι το βασικότερο!) αλλά γιατί μας βγάζει <ασπροπρόσωπές> σε περίπτωση που έχουμε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ! είναι πολύ μόδα φέτος οι καθρέφτες… και τα αγαπημένα της … είναι αυτά τα πράσινα με τον πορτοκαλί φακό.

Δούκισσα Νομικού βαλίτσα

 

Μαύρο αμάνικο φανελάκι… πάει με όλα… φοριέται από την παραλία (αν θέλετε να τραβήξετε όλο τον ήλιο πάνω σας) μέχρι το βράδυ σε κλαμπ! Φυσικά η Δούκισσα το φοράει στις νυχτερινές εξόδους της και το συνδυάζει άψογα μ' ένα σορτς. Είναι άνετο, δροσερό, καλοκαιρινό, νεανικό και κομψό.

Δούκισσα Νομικού βαλίτσα

 

Τζίν σορτσάκι… γιατί πολύ απλά αν δεν το φορέσει <το κορμι=""> ποια θα το φορέσει:::::::::::::;

Δούκισσα Νομικού βαλίτσα

 

Φλάτ χρυσά, δερμάτινα σανδάλια… απλά υπέροχα! Μπορούν να κάνουν και το πιο απλό ντύσιμο να δείχνει ιδιαίτερο. Άνετα για τα σοκάκια… 

Δούκισσα Νομικού βαλίτσα

 

Απαράβατος κανόνας, παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι το ντεμακιγιάζ. Γι αυτό και δεν ξεχνάει ποτέ τα Johnson μαντηλάκια της, ούτε καν στις διακοπές που βάφεται ελάχιστα. Δεν κοιμάται ποτέ βαμμένη και όσο κουρασμένη κι αν είναι δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρει ο ύπνος χωρίς να έχει πρώτα ξεβαφτεί.

Δούκισσα Νομικού βαλίτσα

 

Όλα αυτά είναι τα αγαπημένα της αντικείμενα που θα είναι σίγουρα στη βαλίτσα της φέτος το καλοκαίρι ανεξαρτήτως τον προορισμό.

Δουκισσάκι μου γλυκό σ' ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες να μοιραστείς μαζί μας τα προσωπικά σου αντικείμενα. Σου ευχόμαστε να έχεις ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο υπέροχες εμπειρίες!!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR